Alla inlägg den 7 juni 2009

Av Jana - 7 juni 2009 23:12

har jag nu svarat på och skickat iväg en massa vinnarmail.. Blev precis klar med detta.. Sambon sitter fortfarande och startar om auktioner.. Ja så här ser våra söndagkvällar ut =)

Inte gjort så mycket idag som jag tänkt.. Haft ont i axeln igen och då blir man inte pigg på att göra något.. Tänkte gå ut och klippa gräset men då precis kom regnet... Givetvis blir det så när jag tänkt göra något vettigt..

Har plockat lite i våra sovrum eftersom vi möblerade om i alla sovrum igår..

Blev en massa tvätt när vi rensade garderoberna (barnen hade gömt en del smutsiga kläder i sina garderober, mest den yngre av dom!) och vi passade även på att byta sängkläder i alla sängar också.. Så tvättmaskinen och torktumlaren har gått varma idag =)


Ska ta och promenera ut med doggarna snart och sen blir det nog sängen tror jag.. Är lite trötter =)


Bobby med sin trofé =)

Av Jana - 7 juni 2009 14:35

Nu har vi städat ur lite garderober.. Och grabbarna fick ihop en hel sopsäck med kläder som var urväxt.. Skönt att rensa lite ibland.. Nu ska jag snart ta och rensa ur vår garderob också.. Få se hur mycket skit man hittar där =)


Ska väl ta gräsmattan en sväng också, för det verkar behövas en gång i veckan.. Det växer en del, men det är ju mest maskrosorna som växer tyvärr =(


Så är det ju söndag så det blir väl en hel del jobb vid datorn ikväll..

Av Jana - 7 juni 2009 00:21

med städningen gjorde vi för en stund sedan.. Får ta resterande saker imorgon.. Det mesta är i ordning, men Max behöver lite hjälp med att komma iordning i sitt rum.. Byta gardiner och flytta kläder i garderoberna är också kvar att göra.. Men byter man gardiner får man väl lov att tvätta fönstrena också kanske.. Sånt är så tråkigt, men det skulle verkligen behövas hos oss..


Ska väl ut och shoppa en sväng imorgon också.. Lite mat för veckan och mat till våra fyrfota vänner.. Kanske bär det även av till Ikea, men bara kanske.. Eller så tar vi det nästa helg.. Vi är i stort behov av nya madrasser till sängarna.. Dom har verkligen gjort sitt kan man säga.. Inte mycket till botten kvar i dom.. Man känner spiralerna i ryggen nästan.. Inte så roligt =(



Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards