Alla inlägg den 6 juni 2009

Av Jana - 6 juni 2009 21:20

Ja vi håller på fortfarande med vårt städande och rumbyten =)

Nu har i alla fall Liam kommit något sånär i ordning på sitt rum.. Vårt rum är också i ordning, så nu ska vi bara få ordning på Max rum också... Suck och stön =)

Har hunnit med att slänga ihop ett par smulpajer, en med bara smul (som några i familjen önskar) och en med äpplen i .. Mums!

Gjorde ett par i går också och fick order om att göra ett par idag med =)

Så nu är det bara att vänta på att dom ska bli klara i ugnen och sen vispa till lite vaniljsås... Sedan är kvällen räddad =)


Av Jana - 6 juni 2009 15:55

Ja så roligt har vi i dag.. Hela familjen är sysselsatt med detta.. Vi ska byta rum allihopa och vi ska ha det minsta rummet (vi har bara en säng och en byrå i sovrummet och då känns det lite onödigt att vi har det största rummet)... Max ska få vårat så han får mer plats för sina saker.. Mr prylsamlare hehe... Och Liam ska ta Max rum som ligger lite mer för sig självt, så han kan sitta uppe även om vi andra går och lägger oss och ej störa någon som vill sova =)


Vi började med Max rum för där är det mest att göra.. Han ska röja ut en massa gamla saker han inte använder längre också + städa iordning.. Vårt rum är det ju inte mycket att göra i.. Bara lyfta ut sängen och byrån..

Vi har hållt på sen kl 12 och håller fortfarande på och röjer bland Max grejer hehe...  Men det blir nog bra när det blir klart =)

Ska försöka få i oss något lätt att äta sålänge, i form av lite korv och bröd.. Det blir ingen 2 timmars middag idag, det hinns nog inte med tyvärr..


Dags att fortsätta slita lite =)


Liten Xena sover så gott =)

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards