Alla inlägg den 1 april 2009

Av Jana - 1 april 2009 08:36

Så var det dags igen då...
Äldsta sonen har ju haft halsfluss och gått på penicillin, men det verkar nu som han sjuknar om igen tyvärr.. Klagar över ont i halsen igen och sa sig vara svullen i halsen igen imorse.

Och så har sambon fått sitt nu också.. Jätteförkylningen Allan hehe... Och det är så synd om honom =)

Det är inte lätt att sova bredvid någon som i normala fall snarkar en del, men som vid en förkylning låter som en jäkla jordbävning hehe..

Hade också ont i halsen i morse när jag vaknade.. Hoppas att inget bryter ut igen nu.. Vill hålla mig frisk så jag kan hälsa på mina föräldrar nästa helg.

Sambon tog lite sovmorgon idag, så jag ska försöka ringa och väcka honom om ett par timmar.. Få se hur det går =)


Se upp idag då så ingen försöker lura er idag när det är 1:a april =)

Tycker sånt är löjligt.. Men det finns ju dom som tycker det är skitkul och lura andra.. Få se vad tidningen har hittat på för aprilskämt i år..


Ska gå och dra nåt gammalt över mig känns det som, mår inte bra just nu..

Har en tand som gör sig påmind också att den finns där.. En rotfyllning som jag håller på med som inte gjordes klar när jag var där sist heller.. Utan ska få vänta en månad till innan dom gör den där förbaskade rotfyllningen...

Har haft en del problem med tanden så dom vill inte förhasta sig utan tvättar och sköljer och grejar några gånger innan dom fyller igen.

Det är väl i och för sig bra så dom inte måste öppna upp allt igen om det skulle skita sig helt.. =)

Mycket gnäll nu men det blir lätt det när man inte mår bra..

Igår morse vaknade jag upp med världens jäkla migrän också så hela dagen var förstörd.. Släppte aldrig taget och under eftermiddagen kvällen blev jag illamående också =(

Den gör sig tyvärr lite påmind nu också så jag ska gå och trycka i mig lite knark hehe..


 

Ovido - Quiz & Flashcards