Alla inlägg den 18 april 2009

Av Jana - 18 april 2009 20:27

Ja i och med att vi nu köpt upp en konkurs och det var en hel del vi fick med oss hem, så blir vi nog så illa tvungna att bygga ut butiken lite till.

Känns lite konstigt och ibland undrar man om vi växer för fort ärligt talat.

För fem månader sedan så hade vi en butikslokal på 175 kvm och det var ju väldigt trångt där i och för sig, så vi flyttade i slutet på november.

Nu har vi en butikslokal som är på 500 kvm! Och om jag ska vara helt ärlig så börjar det bli fullt även där!

Det finns nämligen ett utrymme som är på ca 160-170 kvm bakom våra väggar som vi kan får hyra om vi vill, det är bara att slå ut en vägg.

Så det får nog bli så att vi gör det om ett tag.

Drömmen vore ju att få bygga en ny butik ute på Överby =)

Men det är en bit dit...


Underbart spel =)


Av Jana - 18 april 2009 20:10

Ja nu har vi gjort det igen.. Vi har köpt upp en till butik, nr 2 i ordningen..

Vi for ner till Kalmar i torsdags och hämtade upp lager och inventarier från tv-spelsbutiken Playzone som har gått i konkurs.

Kl 04.15 klev vi ur sängen och kl 06.00 var vi iväg. Vi hyrde det största släpet vi kunde hitta och plockade med oss en god vän.

Vi var därnere ca 11.00 och första stoppet blev banken för att betala för kalaset. Nästa stopp blev hos advokatbyrån som har haft hand om konkursen, för att skriva på lite papper och hämta ett par varor dom hade stående där hos sig.

Sedan gick vi ut på stan och njöt av den godaste hamburgaren man kan äta!

Är ni i Kalmar någon gång, så besök gärna Molly Malou, där har dom världens godaste hemmalagade hamburgare. Det fanns inte mindre än 18-19 olika sorters hamburgare =)

Efter det åkte vi bort till Kronofogdens lager för att hämta upp alla saker.

Eftersom Playzone gått i konkurs och konkursen var lite speciell denna gången (ni kanske läst om detta i tidningen), så hade Fogden lagt beslag på allt.

När kärran var full bar det av hemåt igen och vi ska ner en sväng till och hämta några saker som vi tyvärr inte fick plats med.

Polisen har även datorer stående som är våra, men pga att dom är bevismaterial så får vi inte ta dom ännu. Så det får bli en sväng till ner till det vackra Kalmar om någon vecka.


Pappa med sin stolthet =)


Av Jana - 18 april 2009 20:02

Har jag skaffat mig, eller fått rättare sagt =)

Nej det är ingen vibrerande sak hehe..

Det är den nya leksaken Nintendo DSi.

En mycket rolig sak med dubbla kameror som man kan ha jätteroligt med verkar det som.. Barnen lånade den häromkvällen och dom skrattade så dom kiknade nästan =) Man kan bl a fota sig själv och sedan kan man ta pennan och dra ansiktet i en massa olika former.. OCh så kan man fota en person och sedan fotar man en till och så kan man kombinera dom korten, så att två bilder på två olika personer blir en person hehe...

Och detta hade dom skitkul med häromkvällen =)

Men först och främst är det ju en spelkonsoll givetvis, det tänker jag i allafall använda den till.


Ovido - Quiz & Flashcards