Alla inlägg den 20 mars 2009

Av Jana - 20 mars 2009 10:10

Verkar det vara såhär på förmiddagarna.. Sedan efter lunch rasar det på med folk som vanligt.. Och idag är det ju barnbidrag också så denna dag borde bli hyfsad..


Sambon drog iväg till Trollhättan en sväng efter lite datadelar så jag passar på att skriva lite blogg sålänge =)


Väntar på att det ska dyka upp lite nya Miranda nallar, få se om dom kommer idag kanske.. Leverantören fick in bröllopsnallar i lager igen så jag beställde några i början på veckan, för det säljer som fasen..


Igår fick vi en komplimang av en kompis att vi såg så pigga ut för en gångs skull och han undrade vad vi hade gjort =)

Inte så mycket vi gjort men vi har kommit i säng faktiskt i tid ett par kvällar denna veckan, så vi var väl utsövda för en gångs skull hehe..

Men den piggheten varade inte länge för i morse vaknade både jag och sambon med halsont och täppt näsa, så nu sitter man här och är lagom pigger.. =(

 Men det är ju lite förkylningstider så det är väl inte så konstigt att man är lite seg ibland.. Äldsta sonen vart hemma hela veckan för han har halsfluss och fått penicillin mot detta, så han börjar bli lite piggare nu. Men i början på veckan var det riktigt illa och vi trodde vi skulle få köra upp han till akuten. Men det lugnade ner sig som tur var.


Vi ska försöka ta oss upp till mina föräldrar över påsk, om vi kan ta ledigt på påskafton och om man har någon ork att köra så långt. Dom bor 40 mil härifrån och sambon har inget körkort så det blir ju jag som får köra hela vägen tyvärr =(

Har nog ingen lust att ta tåget med 3 monsterhundar hehe...


Så liten man har varit en gång i tiden =)

 

Ovido - Quiz & Flashcards