Alla inlägg den 19 mars 2009

Av Jana - 19 mars 2009 21:51

har man precis avnjutit =)

Har vart på väg att köpa semlor flera gånger, men tycker dom har blivit så jäkla dyra.. Nu kostar 2 semlor 40 kr.. Förr kunde man köpa 2 semlor för 20 kr.. Köper man till familjen så går det åt 4 och då är det närmare 100 spänn för semlorna och det vete sjutton om dom är värda =)


Och solen skiner så gott om dagarna nu, men eftersom man jobbar nere i en källare så ser man inte mycket utav den tyvärr =(

Men skulle nog inte ha tid att titta på den även om butiken låg i markhöjd.


Hundarna har varit med oss och jobbat hela veckan och det har gått ganska bra.. Kul och skälla lite ibland dock tycker dom.. Särskilt Skrållan förstås hehe.. Så fort hon hör Kent (som har butiken ovanpå våran) så skäller hon.. Vet inte vad han gjort för ont, men hon verkar inte gilla hans ljuva stämma hehe..

 Roligast tycker dom att det är på morgonen när vi kommer dit samt på kvällarna när vi stänger, för då har dom 500 kvm butik att rusa runt i och jaga varandra hehe... Deras tungor brukar hänga långt ner i knävecken efter detta.. Men det är bra för då har dom fått gjort av med lite energi så dom ligger och vilar resten av dagen, och sen springer dom av sig igen innan vi åker hem och ligger sedan och sover resten av kvällen =)




Snygga gap =)

Ovan: Bobby

Nedan: Skrållan


Ovido - Quiz & Flashcards